Veikkarin keittiökalustetukku

Kestävät ja edulliset, suomalaisella työllä valmistetut keittiö- ja kiintokalusteet ympäri Suomen Veikkarin Keittiökalustetukusta!

Veikkarin keittiökalustetukku on perustettu halusta parantaa suomalaisten kotien viihtyvyyttä, käytettävyyttä ja kestävyyttä. Emme myy sokkona perinteisiä pakettiratkaisuja, vaan ammattitaitoiset myyjämme osaavat löytää oikeanlaiset keittiökalusteet juuri asiakkaamme yksilökohtaisiin tarpeisiin.

Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden laadukkaisiin, Suomessa valmistettuja keittiökalusteisiin. Tuomme ne helposti saataville, ilman päätähuimaavia hintoja tai ylipitkiä toimitusaikoja. Valmistamme kaikki tuotteemme itse, omassa tehtaassamme, suurella ammattiylpeydellä ja hartaudella. Meillä on vuosikymmenien kokemus keittiökalusteiden valmistamisesta.

Keittiö on kodin sydän

Siellä tapahtuu ruuanlaitto, ja yhteiset ruokahetket ovat tärkeä osa monen perheen elämää. Siksi keittiöön kannattaa panostaa huolella. Me ymmärrämme keittiöiden tärkeyden, ja haluamme tarjota suomalaisille kodeille parempia keittiöitä, vaikka yksi kaapinovi kerrallaan. Löydät meidät Hyvinkään veikkarista, josta käsin valmistamme, myymme ja toimitamme kalusteita mm. Vantaalle, Riihimäelle sekä ympäri Suomen.

Ota meihin yhteyttä