Keittiö, Keittiökalusteet & Keittiöremontti Vantaa ja Riihimäki

Veikkarin Keittiökalustetukku tarjoaa laadukkaat suomalaiset keittiökalusteet. Valmistamme ja toimitamme toiveidesi keittiön nopeasti ja joustavasti Vantaalla, Riihimäellä tai muualla Suomessa sijaitsevaan kohteeseen.

Kiinto- ja keittiökalusteet valmistamme vuosikymmenien kokemuksella omassa tehtaassamme Hyvinkäällä. Keittiökalusteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu suurella ammattiylpeydellä ja hartaudella. Ota yhteyttä meihin, kun etsit luotettavaa ja asiantuntevaa keittiökalustetoimittajaa!

Suomalaiset keittiökalusteet

Valmistamme keittiökalusteet Suomessa taaten tuotteiden erinomaisen laadun. Keittiön rakentaminen ja remontoiminen ovat suurimpia investointeja kodissa ja haluamme siksi tarjota kestävät sekä kauniit kalusteet ja ratkaisut asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioiden.

Mallistosta löydät niin ovet, vetimet kuin tasot keittiöösi. Erilaiset keittiökalusteratkaisut tekevät keittiöstä käytännöllisen, näyttävän ja pitkäikäisen. Keittiötä kuvataankin usein kodin sydämeksi ja siksi haluamme olla mukana toteuttamassa asiakkaillemme ainutlaatuisia keittiötiloja. Valmistamme erinäköisiä ratkaisuja vaativaankin makuun.

Keittiökalusteiden lisäksi valmistamme ja toimitamme myös muut kiintokalusteet yritys- sekä yksityisasiakkaiden tiloihin. Toimimme pääosin pääkaupungin alueella, Vantaalla ja Riihimäellä, mutta kuljetamme tilatut keittiökalusteet toki nopeasti myös muualle Suomeen. Kilpailuvalttimme on kotimaisten keittiökalusteiden lisäksi kokonaisvaltaiset palvelut sekä järkevät hinnat.

Suunnittelupalvelu unelmiesi keittiöremonttiin

Korkealaatuisten keittiökalusteiden lisäksi autamme unelmiesi keittiön suunnittelussa. Konsultointipalvelumme kautta saat toteutettua keittiöremontin Vantaalla ja Riihimäellä aikataulussa ja ilman ikäviä yllätyksiä tai kuluja. Toimimme yhteistyössä urakoitsijoiden ja asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että keittiöremontti sujuu nopeasti ja ongelmitta.

Kauttamme saat tilattua keittiökalusteet olitpa remontoimassa vanhaa keittiötä tai rakentamassa täysin uutta. Keittiö suunnitellaan alusta loppuun asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Voit tilata meidät suunnittelukäynnille tutustumaan kohteeseen. Keskustelemme mielellämme inspiroivista ja toimivista vaihtoehdoista keittiöösi. Keittiökalusteiden ammattilaisina löydämme ratkaisut niin pieniin kuin suurempiin keittiömuutoksiin.


Kun tilaat keittiökalusteet suoraan valmistajalta, saat tilaamasi tuotteet juuri oikeaan aikaan keittiöremonttia toteuttaessasi. Toimitamme keittiökalusteet Hyvinkään toimipisteeltämme Vantaalle, Riihimäelle ja muualle Suomeen. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta, sillä hoidamme itse kaikki vaiheet aina keittiökalusteiden valmistuksesta toimitukseen. Veikkarin Keittiökalustetukku haluaa tarjota asiakkailleen merkittävän kilpailuedun ja parasta mahdollista palvelua keittiön suunnitteluun sekä toteutukseen. Jopa tilaustuotteet pystymme usein toimittamaan alle kahdessa viikossa. Tarvittaessa hoidamme myös jälkitoimitukset ja lisätilaukset keittiöremonttisi edetessä. Mikäli keittiöremonttisi aikana ilmenee ongelmia, on asennuspalvelumme käytettävissä nopeallakin aikataululla.

Tarjoamme yksilölliset ratkaisut keittiöösi!

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja myymme ainoastaan kiinto- ja keittiökalusteita, joiden laatuun voimme luottaa. Keittiöremonttisi onnistuu kanssamme varmasti! Voit ottaa meihin yhteyttä myös, jos tarvitset apua muihin rakennus-, remontti-, piha-, tai maansiirtotöihin Vantaalla, Riihimäellä tai muualla Suomessa.

Sovi tapaaminen kanssamme ja aloita unelmiesi keittiön toteutus! Ammattitaitoiset keittiökalustemyyjämme kuuntelevat mielellään toiveesi ja auttavat suunnittelemaan tilan, joka ylittää tarpeesi! Tarjoamme mahdollisuuden tilata Suomessa valmistetut keittiökalusteet ilman päätähuimaavia hintoja tai ylipitkiä toimitusaikoja. Toimitamme keittiö- ja kiintokalusteet sekä yksityisten että yritysasiakkaidemme tiloihin. Hoidamme tarvittaessa myös asennuksen.