Urakoitsijat

Veikkarin keittiökalustetukusta löydät kaikki kodin kalusteet, oli urakka iso tai pieni

Veikkarin keittiökalustetukku toimittaa kaikki kodin kalusteet nopeasti ja joustavasti varastoosi tai vaikka suoraan asiakkaalle. Olemme täysin suomalainen laatutuotteiden valmistaja, joten tiedämme mitä myymme ja itsetehdyt korkeatasoiset kalusteet ovat meille kunnia-asia. Keittiöön toimitamme muun muassa kaapinovet, välitilalevyt, keittiötasot sekä vetimet ja saranat. Keittiökalusteiden lisäksi tarjoamme myös muut kodin kalusteet, esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Meiltä siis löydät niin kiintokalusteet, komerot kuin vaatekaapitkin. 

Huippulaadukkaiden tuotteidemme lisäksi tarjoamme myös suunnittelu- ja konsultointipalvelua. Teemme joustavasti yhteistyötä kaikenkokoisten urakoitsijoiden tai yhdessä loppuasiakkaan kanssa. Kokeneet myyjämme ovat alansa huippuammattilaisia ja auttavat mielellään kaikissa kalusteisiin liittyvissä vaiheissa, niin vanhaa keittiötä remontoitaessa kuin kokonaan uutta rakennettaessa. Kysy rohkeasti apua, niin etsitään yhdessä asiakkaan toiveet täyttävä ja ylittävä ratkaisu! Tulemme mielellämme suunnittelukäynnille tutustumaan kohteeseen ja kuulemaan asiakkaan toivomukset. Meiltä löydät kaiken tarvittavan niin pieneen pintojen kasvojenkohotukseen kuin kokonaisvaltaisempaan muutokseen tai uudisrakentamiseen. 

Laatutuotteet nopeasti suoraan valmistajan varastosta

Laadukkaat tuotteemme valmistamme kokonaan Suomessa, ja niinpä toimitamme tuotteet itse suoraan omasta varastostamme. Maahantuojien toimitusajat eivät voi kilpailla kanssamme, sillä usein saat tarvitsemasi jopa samana päivänä! Perustuotteet löytyvät aina suoraan varastostamme, joten meiltä saat tuotteet kiireelliselläkin aikataululla. Tilaustuotteetkin saat meiltä alle kahdessa viikossa, eli merkittävästi nopeammin kuin monilta kilpailijoiltamme tai maahantuojilta. Tilaamalla suoraan valmistajalta varmistat remontin nopean läpimenoajan. Näin toimimalla tarjoamme sinulle merkittävän kilpailuedun ja asiakastyytyväisyyden. Jätämme ylimääräiset välikädet pois, ja sinä sekä asiakkaasi vältytte ikäviltä yllätyksiltä ja lisäkuluilta.

Olemme tukenasi urakan alusta loppuun

Koska hoidamme itse kaikki vaiheet valmistuksesta toimitukseen, voimme luvata sinulle aikataulun josta pystymme varmasti pitämään kiinni. Kanssamme voit sopia toimituksen juuri silloin kun tuotteet tarvitaan, ja meillä asioidessasi vältät epätietoisuuden ja huonon tiedonkulun. Älä turhaan ota tilaa vieviä kalusteita pölyttymään ja pyörimään jaloissa ennen niiden asennusta, vaan tuodaan ne mieluummin kohteeseen juuri oikeaan aikaan. Anna meidän hoitaa koko toimitusketju vaivattomasti tehtaalta työmaalle! Myös mahdolliset jälkitoimitukset ja lisätilaukset hoituvat nopealla aikataululla. Osaava asennuspalvelummekin on aina tarvittaessa käytettävissäsi, joten ongelmatilanteen sattuessa on apu lähellä. 

Palveleva toimipisteemme sijaitsee Hyvinkään Veikkarissa, osoitteessa Lukkokatu 8. Saatat muistaa meidät nimellä Hyvinkään Keittiökalustetukku, mutta nykyisin toimimme uudella konseptilla, uuden yrittäjän alaisuudessa. Löydät meidät hyvien kulkuyhteyksien varrelta, ja meille on helppo tulla isommallakin autolla. Toimitamme kalusteet myös ympäri Suomen, haluamaasi aikaan ja paikkaan! Kysy lisää kuljetuspalvelustamme!